tiistai 4. marraskuuta 2014

Viikkokertaus

Edistystä, naputtelen viime viikon tapahtumia peräti  tiistaina enkä esim. torstaina tai perjantaina. ;)

Plussat:

Viikkoon mahtui kuin mahtuikin viisi salitreeniä, joista kahdessa kuritettiin jalkoja. Eikä tää ongelmallinen oikea takareisi ottanut treeneistä itseensä. Pystyin tekemään myös suorinjaloin maastavetoa ilman painetta selässä taikka kipua takareidessä! Siinä nimittäin mitä mahtavin liike tarakan kehittämiseen!
Etukyykyllä etureidet kasvuun!

Loppuviikosta oli fyssarikäynti. Käsittelyssä takareisi ja reiden sivu AUAUAU! Miks ihmeessä minuu aina naurattaa, kun käsittely koskee?! En taida olla ihan terve? ;)
Aamulääkkeisiin lisäystä ja hermoston toipuminen parempaan vauhtiin

Perjantaiksi oli varattu kasvohoito Kauneushuone Saaraan. Tää miun ihohan on edelleen huonossa kunnossa. Saaralta hankitut hoitotuotteet ovat tehneet todella hyvää ja kahden tunnin kestoinen kasvohoito oli luksusta! <3 Ihana rentoutushetki kiireisen arjen keskellä.

Lauantaina oli dobo-koulutus Uljaksen kanssa. Täältä voi käydä lukemassa dobosta lisää. :) Superkivaa yhdessä tekemistä koiran kanssa, ja myös ohjaaja pääsee jumppaamaan ei vain koira. :) 
Dobokuvista kiitos Jenni Tuomela! :)



Ainiin, LOMA alkoi keskiviikkoaamuna. :D

Miinukset:

Ei ollu yhtään lomafiilis. =/ 

Reisien käsittely teki pirskatin kippeetä, mutta jotenkin se kipu on myös hyvä asia. :)

Torstaina koirien eläinlääkärireissu. En oikeen ollu eläinlääkärin kanssa samalla aaltopituudella =/ Vieläkin ärsyttää. :( Sesset on kuitenkin kunnossa ja nyt vain odottelen kennelliiton lausuntoa.


Krapulaiset pojat :(

Haa, viikossa oli enemmän positiivista kuin negatiivista. :) Hyvä juttu. Tuntuu että mieliala on ollut jotenkin normaalia alakuloisempi, mutta noita negatiivisuuksia piti ihan miettimällä miettiä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti