tiistai 28. lokakuuta 2014

Taas myöhässä oleva viikkokertaus

Viime viikko meni väsymyksen merkeissä. Kirjoitinkin postauksen tuosta väsymyksestä. Loppuviikko meni tiiviisti töiden merkeissä, ja normaali arki alkoi palautumaan uomiinsa.

Plussaa
- Väsymys ei syönyt treenimotivaatiota. Yhden aamutreenin skippasin, mutta viikkoon mahtui silti viisi salitreeniä, joista kaksi oli jaloille. :) 
- Askel kohti (kisa)tavoitetta on otettu ja tulevan valmentajan kanssa pikku hiljaa starttaillaan yhteistyötä. Ei varmaan tarvitse erikseen sanoa, miten innoissaan tästä asiasta olen!!

Miinusta
- No se väsymys. Ja kun väsyttää on syömisetkin huonompia. 
- Turvotus. Kun syö mitä sattuu on olo turvonnut. Ja se ei oo kivaa!
- Takareisi otti itseensä viikon ensimmäisestä jalkatreenistä. Aluksi ajattelin sen olevan "normaalia" lihaskipua, mutta päivien kuluessa on oikea takareisi sitkeästä kireämpi kuin vasen. Onneksi on fyssariaika ihan pian.

Viime viikosta ei ole paljoa sanottavaa. Ihan sumussa meni koko hela viikko. Pari vapaapäivää ja kunnon unet veivät onneksi väsymyksen pois. Ruokailut kun vielä saisi oikeisiin uomiinsa ja tämän järkyttävän turvotuksen pois.

2 kommenttia:

  1. Saako udella kenen valmennukseen päädyit? Kun aikaisemmin jostain taisin lukea ettet ollut vielä päätöstä tehnyt. :)

    VastaaPoista
  2. Moi Eve!

    Udella saa, mutta ihan vielä en tulevaa valmentajaa paljasta. Paljastan heti, kun valmennussopimus on allekirjoitettu. :)

    VastaaPoista