lauantai 4. lokakuuta 2014

Miksi aika menee näin nopeasti?!?

Lauantaissa mennään, tai no melkein sunnuntain puolella ollaan. Mihin ihmeeseen aika oikein katoaa? Eli sehän olisi taas pienen viikkokatsauksen aika.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan piti tällä viikolla tehdä "vain" neljä salitreeniä, mutta innostuksissani tein viisi. Kroppassa treenit tuntui, olihan kaikki treenipäivät yhteen putkeen kiitos työvuorojen, mutta into oli valtava. Silloin taotaan, kun rauta on kuumaa, eikös vaan?

Plussaa
Maanantain selkätreeni osui ja upposi. Onnistuin saamaan nimenomaan latseihin sellaisen tuntuman, että ei oo ihan äskettäin sellaista tuntumaa ollut. Latsin on vaan miun mielestä se kaikista vaikein lihas saada aktivoitua kunnolla. Saatikka treenattua niin, että seuraavanakin päivänä vielä tuntuu! 

Tiistaina oli fyssari parin viikon tauon jälkeen. Vaikka täysin kunnossa selkä/pakara ei vielä ole, on suunta oikea. Ja lupa kunnollisiin jalkatreeneihin saatu! Hurraa! :) Myös ohjeita tuleviin treeneihin ja miule parhaiten sopiviin liikkeisiin saatu. 

Tähän viikkoon tuli siis innostuksissa vedettyä kaksi jalkatreeniä: yksi pidemmän kaavan mukaan ja toinen pikainen aamutreeni ennen töihin menoa. Pitkästä aikaa tuli testattua perinteistä takakyykkyä vapailla painoilla sekä uutuutena etukyykkyä myös vapailla painoilla. Raskasta raskasta :D Pidemmän kaavan mukaan tehty treeni onnistuikin saamaan jalat kiitettävästi juntturaan! Ai että, kun oon kaivannut tuota tunnetta. :)

Ruokamääriä olen hillityn hallitusti lisännyt. Puhdasta ruokaa kiitos nam. :P Lauantain voisi melkein sanoa vapaasyöntipäiväksi. :) Herkkujakin tullut popsittua, mutta ei haittaa.

Miinusta
Tiistai-ilta oli fyssarikäynnin jälkeen aika kamala. Naureskelin vielä fyssarin pöydällä, että eihän tää käsittely ees kipeetä tehnyt. :D Hermokudoksen käsittelystä johtuen, koko illan juili pakaraa. =/ Juilinta aaltoili ja levossakin saattoi yks kaks juilasta ikävästi. Onneksi se meni yön aikana ohi.

Selkä ehkä aavistuksen otti itseensä raskaammasta jalkatreenistä. Tai paremminkin pakara. Toisaalta hyvä, että kipualue on rajautunut varsin pienelle alueelle. Mutta ärsyttäähän se, kun tuntuu a) kipu b) jumi koko ajan. =/

Kaikki treenit tuli yhteen putkeen. Yövuorojen välissä ei vaan ole asiaa salille. Varsinkin, kun yövuorojen välipäivänä on yksi pakollinen meno. Nyt pari päivää "lepoa" treeneistä ja viimeistään tiistaina raudan pariin.

Epäsäännöllinen työrytmi ja ruoan lisääminen on laittanut vatsaa hieman sekaisin. =/ Varsinkin työpäivien aikan veden juominen jää aivan liian vähäiseksi. Lopputuloksena on päänsärky ja vatsakin muistuttaa ilmapalloa ja olo tukala. =/

Hyvä viikko! Petrattavaa olisi tuossa veden juonnissa. Lauantai päivän suunnitellut menot, eli match shown tuomarointi "keikka", sai ruokasuunnitelmat sekaisin. Jostain syystä ei vaan meikäläisen organisointikyky riitä että vastaavanlaisina päivinä saisin ruokailun pelaamaan. Työpäivät eivät sotke, päin vastoin! :)

Pssst. Viikon kuvat voi tällä kertaa käydä halutessaan kurkkimassa Instagramista (@projectsatu). En saa nyt kuvia lisäiltyä tähän tekstiin. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti