keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Hyvää ja huonoa

Nyt tulee viime viikon kertaus vähän myöhässä. Ei vaan ole ollut aikaa istahtaa rauhassa alas kirjoittamaan. Nytkin kirjoittelen töissä... hyi hyi mie!

Plussaa:
Viime viikolla oli ensimmäinen päivä, kun selkään/pakaraan/takareiteen EI KOSKENUT!!! Keskiviikkona sen tajusin illalla sohvalla istuessa. Oli muuten hieno fiilis! :) Takareisi on kireä kuin viulunkieli, mutta siihen on tällä viikolla helpotusta saaatu. Aina ei vaan venyttely riitä.

Neljä hyvää salitreeniä. Varsinkin jalkatreeneissä voimatasot nousee hurjaa vauhtia ja nyt uskalsi kokeilla jo lyhyempää sarjaa kovemmalla kuormalla. Prässissä 100 kilon rajapyykki saavutettu! :) 

Viikonloppuvapaa. Ei muuten ole ihan äskettäin ollut vapaata lauantaita ja sunnuntaita. Sen kunniaksi auton keula lauantaina kohti Kuopion Matkusta. Kotiin löytyi kaikkea kivaa mutta niin löytyi myös uudet salikengätkin. :)

Miinusta:
Takareisi on hemmetin kireä. Ja se ei venyttelyllä vaan helpotu. Onneksi on eräs ammatti-ihminen, kuka auttaa. :) Kipu on poissa ja se on tärkeintä.

Piti tehdä viisi treeniä, mutta teinkin vaan neljä. Lauantai aamuna iski laiskuus. En saanut aikaiseksi lähteä jumpalle ennen shoppailureissua. 

Maha ei ole kunnossa. :( Kaikki syöminen, mikä poikkeaa normaalista itse tekemästä ruoasta saa mahan täysin sekaisin. :( Lisäksi se on täynnä ilmaa ja olo on hyvä vain ja ainoastaan aamulla ennen aamupalaa. Kyllä ärsyttää! Probiootit on käytössä ja mukaan on pakko ottaa myös ruoansulatus entsyymit. Jos ei ala olo helpottamaan, on mietittävä muita ratkaisuja esim. maitotuotteet kokonaan pois. Olo on turvonnut ja löllö, en tykkää!!!

Iho on aivan kamala. Liekkö iholla ja vatsalla yhteys? Vaikka miten hoidan ihoa laadukkailla tuotteilla, ei se vaan meinaa rauhoittua. Epätoivo alkaa iskeä.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyvä viikko, vaikkakin tuo vatsan tilanne on mysteeri. Ruokavalio ei ole muuttunut mutta joku nyt suolistoa ärsyttää. Yliherkkyys kehittymässä/kehittynyt? Vaiko stressiä enemmän kuin normaalisti? Jopa puhdas kotiruoka, joka eroaa normaalista (kanaa, jauhelihaa, pastaa, riisiä, kasviksia) saa mahan mylläämään nopeasti. Ja olo on hyvä vain aamuisin ennen kuin syö mitään. =/ 

Treeneissä voimaa hakemassa ja yllätin itseni mm. tekemällä kulmasoutua 35 kilon käsipainolla :) Etukyykkyä 40 kilolla ja dippiä 80 kilolla. Ai että mie tykkään enemmän lyhyistä sarjoista! :) Ja ilo oli huomata että selkäkään ei kipuillut. Mutta on se keskivartalon hallinta vaan vaikeeta. 

Nyt elettävä viikko on kiireinen. Tästä viikosta joskus tulevaisuudessa kirjoitettava kooste tulee olemaan kaikkea muuta kuin treenipainotteinen! Salilta vapaata, mutta muuten sitten kaikenlaista menoa ja meininkiä tiedossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti