sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kun treenaaminen on vaan niin kivaa!

Sunnuntai-ilta eli viikkokertauksen aika. Ei voi muuta todeta, kuin että tää viikko on ollu treenien suhteen huikean hyvä! Punttitreenejä viisi, joista kaksi oli pyhitetty jaloille. Selkä on ollut ok, pakarassa kipeä kohta mutta ei ole treenejä estänyt.

Plussat
Jalkoja treenattu kaksi kertaa viikossa. Torstai aamuna ja tänään. Box-kyykky vapaalla tangolla uutena tuttavuuttena ja omasta mielestä sain asennon pidettyä hyvin. Ja etu- ja takareisiä pääsee kunnolla treenaamaan ojennuksilla ja koukistuksilla! Jes! 

Selän kanssa olen pärjännyt hyvin, vaikka tällä viikolla ei fyssarikäyntiä ollut. :) Kivutonta päivää odotellessa, mutta ainakaan takapakkia ei ole tällä viikolla tullut.

Keskiviikon agilitytreeneissä juoksin radan kivuitta ja tuntui siltä, että kropan hallinta oli parempi. Ohjaukset tuntui sujuvammilta ja kiihdytykset sekä jarrutukset toimivat myös.

Tiistaina oli ripsihuolto ja samalla reissulla sain apua iho-ongelmiin! Hoitogeeli toimii ja siitä löytyi nopeasti apu. :) Iso kiitos siis Kauneushuone Saaran Saaralle! <3
Salille ilmestyi taas uusia laitteita. Kyllä kelpaa treenata kun laitteet on priimaa! Entisissäkääm kun ei mitään vikaa ollu. Jospa sitä pääsis tulevalla viikolla uuden jalkaprässin testaamaan? :)

Miinukset

Pitkä treeniputki. Kun treenit joutuu ajottamaan töiden mukaan tulee väkisinkin liian pitkiä treeniputkia. Alkuviikolla ei ollut salille asiaa ja viikon kaikki viisi treeniä tuli yhteen putkeen. :/ Väsymys painaa kropassa ja lihakset kipeenä jatkuvasti.

Ei liity treeneihin varsinaisesti, mutta sää on pakko mainita. Kun elopainosta on lähtenyt se 10 kiloo pois ja rasvan määrä vähentyny ei oo kauheen kivaa kun ulkona on nollakeli ja taivaalta sataa räntää. Ja pahinta on se, kun on kylmä heti kun nousee aamulla sängystä. :/ En tykkee!

Iltasali. Mie vaan tykkään treenata kaikessa rauhassa ja silleen ettei oo paljoo muuta porukkaa. Tänään iski siellä muiden seassa se vanha tuttu epävarmuus. :( Niin tyhmää, mutta inhottava tunne. 

Kaikenkaikkiaan hyvä viikko! :) Vaikka kroppa on totaalijumissa treenit kulkee ja into treenaamiseen on huipussaan. :) Tällä viikolla olen myös tehnyt jotain sellaista, joka ansaitsee ikioman postauksen. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti