maanantai 22. toukokuuta 2017

Viikko yksi

Ensimmäinen virallinen dieettiviikko on taputeltu. Kolme ns. miinuspäivää ja neljä plussapäivää. Tuloksena oli, että paino oli humpsahtanut vaa´an mukaan kilon verran alaspäin. Tämäpä mukava aloitus uudelle viikolle. :)

Sokerikoukku istuu tiukassa. Onneksi mm. sokeriton sprite ja sokerittomat pastillit ovat auttaneet. Ja ehrmannin ja propudin vanukkaat. :D Onneksi muita vieroitusoireita kuten mm. päänsärky ei ole ollut. 
Viikonloppuna joku flunssan tapainen iski TAAS. Väsymys ja kehno olo lisää erinäisten mielitekojen määrää. Itsellä nämä mieliteot kohdistuu erityisesti leipään. Voisin vain syödäsyödä ja syödä leipää. Ihan vaan pelkkää leipää. Outoa ja tyhmää. 

Ruokaa saa pupeltaa paljon ja dieetin facesivuilla onkin käynyt keskustelu kiivaana kun ruokamäärät eivät meinaa upota. Itselle ei syöminen oo mikään ongelma. :D Vaikka ruokaa on määrällisesti paljon on miulla silti nälkä. Nälkä pitää kivasti huolen siitä, että ateriavälit ei pääse venymään liiaksi. :D Ainoa mikä ärsyttää, on iso kasvisten määrä, joten niitä saa olla jatkuvasti kantamassa kaupasta sekä keittämässä syöntikuntoon/pilkkomassa syömäkokoisiksi. Te ketkä ajattelette syövänne reilusti kasviksia, niin ottakaapa vaaka ja punnitkaa 200g kasviksia (huom ei peruna tai bataatti) jokaiselle aterialle. On muuten iso määrä se. Itelle kun ei uppoo esim. pelkkä kurkku ja tomaatti.  

Ei oo pieniä annoksia ei :P

On ollut aika rentoa pelkkä ruokavalion noudattaminen. Se, että ei oo painetta liikkumisesta on ollut hyvä juttu. Ollaan käyty tytön ja koirien kanssa rauhallisilla metsälenkeillä, perjantaina agilitya ja muutoin vaan arkipuuhastelua kotosalla ja pihalla koiran treenaamista. Pieni jumppahirmu olkapäällä muistuttelee, että kyllä liikkua pitäis enemmän, mutta onneksi olen osannut olla stressaamatta siitä. Kehonkoostumukselle liikkuminen, varsinkin sali, tekis enemmän kuin hyvää mutta eiköhän sen säännöllisemmän treenin aika vielä koita. Toistaiseksi kyykyt vaunuja heijaten (eli lasta nukuttaen) ja pihaleikit riittäkööt koirien lenkittämisen ja treenaamisen ohella. :) 
 Nyt keskitys häätämään flunssan huspois, sillä viikonloppuna pitäis olla kisakuosissa. Siispä lounaan valmistukseen ja aurinkoenergiaa tankkaamaan pihalle! :)  

Aurinkoista maanantaita! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti