maanantai 20. tammikuuta 2014

Projektin startti

Aloittaminen on vaikeaa, mutta tästä lähdetään!

Olen Satu, 27-vuotias salitreeniin jo vuosia sitten hurahtanut koiraharrastaja. Aviomiehen ja kahden englanninspringeri pojan kanssa asustellaan Liperin Ylämyllyllä. 

Muutama vuosi sitten kävin vielä aktiivisesti salilla ja salaa jopa haaveilin body fitness kisoista. Jostain syystä kuitenkin into treenaamiseen alkoi kadota ja hiljalleen tilalle tuli koiraharrastukset. Opiskelin tuolloin sairaanhoitajaksi ja opinnot olivat loppusuoralla. Viimeinen vuosi koulussa oli rankka! Ja rankkaa oli myös astuminen työelämään ja kolmivuorotyön rytmittämä arki vei voimia.

Hiljalleen on tullut huomattua, että pakko on jotain tehdä jo pelkästään töissä jaksamista ajatellen. Oma kroppa ahdistaa, mutta motivaatio on kadoksissa. 
Vuoden vaihteessa lähti miehen kanssa puhetta, että voisi ostaa salikortit tuohon läheiselle Energylle. Niin tehtiin ja sillä tiellä nyt ollaan! :)

Tämä blogi tulee käsittelemään treenaamista, koirien kanssa ja ilman. Joukkoon mahtuu varmasti muutakin jutustelua treeneistä ja ravinnosta.

Tästä alkaa matka, jonka tavoitteena on nopeammat jalat ja lihaksikkaampi kroppa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti