tiistai 4. maaliskuuta 2014

Läski tässä moi!

Tuo oli olo, kun aamulla nousin vaa'an lukemia ihmettelemään. Tais lomailu ja ruokarepsahdukset tehdä tehtävänsä. Positiivista kuitenkin se, että suunta ei ole ylöspäin! Se vain junnaa paikoillaan. Ärrinmurrin joka tapauksessa! 

Eilen ei ollu salille mitään asiaa. Koko päivä meni töissä ja iltapäivällä oli tunne kuin ei koskaan olisi mitään talvilomaa viettänytkään. Noh, onneks pääsiäinen on kohta ja uusi lomaviikko silloin. Mutta oli se vaan kivaa olla hyvällä tiimillä töissä. Meillä on oikeesti niin huippua jengiä töissä! :D Musta huumori kukkii ja jutut usein ala-arvoisia, mutta nauru raikuu ja hommat tulee tehtyä. 

13,5 h takana
Tänään aamupäivästä mars mars salille. Mielessä vaan pyöri aamuiset vaakalukemat ja taas kerran ärsytti ja ahdisti. Selkä- ja hauis olivat treenivuorossa. Työkaveri oli myös miehensä kanssa treenaamassa ja sain heiltä lainaan Versa Grippsit. On muuten hyvät! Oon niiden hankkimista miettinyt jo pidemmän aikaa. Vasta viime viikolla "päätin", että pärjäilen vielä vetoremmeillä. Versat kun on melko arvokkaat. Kertakokeilulla voin sanoa, että vetoremmit tulee jäämään laukun pohjalle! Eli taas saan yövuoropöhnässä tehdä nettishoppailua. ;) J:llä testautin versat kanssa, ja hän tykästyi niihin myös. :)

Selkätreenin parasta antia oli panattan laitteet selälle: Lat machine ja high row saivat sellaisen poltteen aikaan selässä ja varsinkin latseissa, etten ole aiemmin moista tuntenut. J:n kanssa vedettiin sarjat OIKEASTI loppuun saakka. Mahti tunne, kun kaveri vähän auttaa kun alkaa omat rutistukset hyytyä. Viimeisissä sarjoissa vielä pudotukset, että saadaan viimeisetkin mehut lihoista irti. Saattaapi olla huomenna ja ylihuomenna selkä kipeä. ;)

Loppuun hauiksille väsytystä. Ne ei paljoa tarvinneet. Voimat loppui tyystin. 


Uusien laitteiden myötä olisi syytä miettiä ohjelmaa uudelleen. Mitkä liikkeet tulevat jäädäkseen? Entä laskenko toistomääriä? Vai vedetäänkö sarjat loppuun saakka aina ja viimeiset toistot kaverin auttamana? Me kun J:n kanssa treenataan käytännössä aina yhdessä. On siis aina kaveri avustamassa.

Olisi myös suotavaa miettiä vähän sitä, että milloin vedetään suoria sarjoja, milloin pudotuksia tms. erikoistekniikoita. Ei niitäkään varmaan jokaiseen treeniin pitäisi liittää? Vai pitäisikö? 
Jotenkin vain pelkät suorat sarjat tietyillä toistomäärillä tuntuu lällyiltä nyt kun on tehnyt miltei jokaisessa treenissä pudotussarjoja tai supersarjoja. 



Siinäpä on mimmillä miettimistä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan. :)
 Nyt päiväunille, että jaksaa yön valvoa Tikkakukkulalla!


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja olet tainnut olla meitä kouluttamassakin joskus agin pentukurssilla tms. Itsekin haaveilin versa gripeistä ja löysinkin ebaysta vastaavat. Hurjan hyvät treenatessa ja maksoivat vaan 12, 7 € vink, vink ;) Tsemppiä projektiin ja treeneihin!

    VastaaPoista
  2. Moikka Henna! Iso kiitos tsempistä! :) Ja tervetuloa lueskelemaan blogia jatkossakin.

    Bloggaaminen kannattaa ja kaveri jo tekstin luettuaan ottikin yhteyttä ja kertoi myyvänsä käyttämättömät versat pois poikkeen. :) Ebay shoppailua en ole (vielä) uskaltanut kokeilla. Paljon sitä kyllä on tullut selailtua ja mm. treenivaatteita "kuolattua". :)

    VastaaPoista