torstai 27. maaliskuuta 2014

Hyviä treenejä ja hauskoja keskusteluja

Viimeksi tänään nauratti salilla. En yleensä seuraile mitä ympärillä tapahtuu tai mistä ihmiset puhuu, mutta nyt en voinut olla kuulematta ja hieman naureskelematta. :D Mut hei, tärkeintä on, että ihmiset nousee ylös sieltä kotisohvalta ja lähtee (tässä tapauksessa) salille muiden ihmisten seuraan. Väkisin siinä tulee edes vähän treenattua.

PT:llä oli asiakas, jonka kanssa kävivät treeniohjelman liikkeitä läpi. Asiakkaan suu kävi koko ajan, hiljaista hetkeä ei ollut edes työsarjan aikana. Jatkuvaa voivottelua siitä kuinka mitäkin lihasta polttaa ja väsyttää. Ja huh huh kun on tehokas liike. Oli myös oman kropan tuntemus aavistuksen hukassa. ;) PT vain myötäilee asiakkaan puheita ja varovasti korjailee, että tämän liikkeen pitäisi kyllä tuntua ihan jossain muualla kuin siellä missä sanot. :D Ehkä toisille tuo kuntosalilla käynti on vain sosiaalisen kanssakäymisen paikka. 

Oma lukunsa on myös aamupäivien senioriryhmät. Aivan mielettömän hieno juttu, että he käyvät jumppaamassa useamman kerran viikossa, MUTTA heillekkin käynnit taitaa olla vain ja ainoastaan sosiaalinen tapahtuma. Heti kun ohjaajan silmä välttää, loppuu liike ja puheensorina valtaa huoneen. Suurta ihmetystä myös aiheuttaa uudet laitteet, joita ei heidän jumppatuokiossaan käytetä. 

Viime viikolla satuin olemaan tekemässä näillä uusilla laitteilla ja kaksi rouvashenkilöä keskusteli keskenään:
R1: Ompas omituisen näköisiä laitteita
R2: No on. Täytyy olla aikamoinen möhkäle, että niitä voi käyttää.
R1: Niin, ei meidän kannata edes kokeilla.
R2: Totta, meillä ei möhkäleitä ole.

Olenko mie nyt sitten möhkäle, kun ko. laitteita käytän? ;)

No nuo olkoot pienenä alkukevennyksenä. ;)

Kyllä niitä sheikkereitä tarvitaan. Siinä kahden treenaajan palautusjuomat, aminohappojuomat sek miun latari :D

Viime viikko oli tosiaan treenejä ajatellen superviikko. Viisi treeniä salilla, joista se jalkatreeni yövuorojen jälkeen. Sykkeetkin pysyi maltillisena. Suurin pelko oli sykkeiden nousu, sillä joskus väsyneenä esim. lenkillä pulssi tykyttää liian nopeana ja se ei tunnu hyvältä. =/ Tästä rohkaistuneena uskallan jatkossakin käydä nukkumispäivänä treenaamassa ihan kunnolla. Kroppaa tarkkaan kuunnellen, tottakai.

Tämä (treeni)viikko alkoi vasta keskiviikkona selkätreenillä. Nyt oli latari nautittu ennen treeniä ja treenin aikana Octane käytössä ja hyvin jaksoi! Tuntuma oli oikein hyvä läpi treenin, painoja sai lisätä ja hyvin jaksoi pusertaa viimeiseen liikkeeseen ja toistoon saakka. 

Ohje kaikille urpoille, jotka ei viiti laittaa tavaroita paikoilleen!!!

Selkätreeni done!
Tää viikko ei tule mitenkään yltämään viime viikon tasolle. Kolme treeniä olisi tavoite käydä tekemässä. Se riittäkööt. Töitä tulee tehtyä 4*12 tuntia, joista kaksi viimeistä vuoroa ovat yövuoroja. Kyllä muuten tuntuu! Voin sanoa, että aika no life -olo. Kotona käy vain nukkumassa. Yövuorojen aloituspäivänä ehtii käydä kaupassa ja olisi oltava kykenevä miettimään useammaksi päiväksi eväät valmiiksi. Aloituspäivä on myös treenipäivä ja koiratkin pitäisi lenkittää oikein kunnolla. Siinäpä sitä päivä hurahtaa niin, että unet ennen töihin menoa jäävät vähäisiksi. Yritäppä siinä päiväunia nukkua, kun kierroksia on koneessa vaikka muille jakaa. Energian lisääntyminen on yksi tämän projektin miinuspuolista. ;) Miinuspuoli nimenomaan yövuorojen aloituspäivänä. :D Ei vaan saa nukuttua kunnolla päiväunia. Voi kun pinnan pituus kasvaisi energian kanssa samassa suhteessa...

Hissiselfie. Suuntana kerros nro. 4!

Jaahas. Se ois aika kömpiä takaisin peiton alle ja yrittää torkuttaa hetki ennen töihin lähtöä. Yksi vielä, sitten on vapaata...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti